OVER DJvO INTERNET SERVICES

Daniël Jan van Oudheusden

profielDe naam DJvO internet services is simpelweg ontstaan door gebruik van de initialen van oprichter, Daniël Jan van Oudheusden (ondernemer, entrepreneur). Gefascineerd en geinspireerd, door de enorme hoeveelheid mogelijkheden en kansen die het internet te bieden heeft, start hij in 2009 het bedrijf op.

2009 - HEDEN
In de afgelopen jaren heeft DJvO internet services grote ontwikkelingen doorgemaakt. Als onderdeel van DJvO internet services is in 2009 webhostaanbieding.nl ontstaan, nú een van de snelst groeiende webhostingproviders van Nederland. De enorme toename van het aantal klanten dat via webhostaanbieding.nl haar webhosting en domeinregistratie regelt zorgt er voor dat in 2011 vrijwel geen nieuwe projecten meer worden opgepakt. Met ingang van 1 januari 2012 word de webhostingtak verder uitgebreid door overname van concullega hostingprovider Topservers welke sinds dien onder eigen label deel uit maakt van DJvO internet services. 

Naast eigen projecten heeft DJvO internet services bijgedragen aan het opzetten en uitwerken van vele nieuwe online concepten, zowel in eigen beheer als voor diverse relaties. 

Hoogwaardige partnerships met professionals
DJvO internet services heeft als visie het 'samenwerken' met en 'gunnen' aan andere professionals. Dit heeft bijgedragen aan de opbouw van een zeer stabiel en breedt georiënteerde samenwerking met professionals in vrijwel elk, aan internet gerelateerde, specialisme. Hierdoor bent u bij ons voor vrijwel ieder project op het juiste adres. 

Betrokken & gericht op uw succes
De kracht van DJvO internet services is de enorme betrokkenheid bij haar relaties. Vanuit deze betrokkenheid heeft Daniël Jan zich in de afgelopen voor diverse relaties ingezet voor o.a.:

- Het ontwikkelen van nieuwe online marktstrategieën en bedrijfsidentiteiten
- Het optimaliseren van online vindbaarheid
- Het optimaliseren van online conversie(s)
- Het ondersteunen van ondernemers / ondernemingen in hun online communicatie
- Het uitvoeren van projectmanagement voor de uitvoering van online concepten en campagnes

Onze betrokkenheid bij uw bedrijf merkt u terug doordat wij ons richten op uw succes, verbetering van uw vindbaarheid en het verhogen van uw omzet. Wij durven u hierop zelfs garantiemodellen aan te bieden.

Ook voor uw onderneming
Door het laagdrempelige en effectieve karakter van onze dienstverlening bieden wij diensten welke aantrekkelijk zijn voor iedere ondermening. Of u nu kleine zelfstandige bent (ofwel starter) of een gesetteld bedrijf met tientallen medewerkers, wij passen onze diensten aan op de behoefte van uw onderneming. 

 Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoon-nummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.